Hozzávalók

3-4 fő
2 kg hagyma
200darált sertéshús
200 g darált borjúhús
200 g parmezán
100 g mortadella
2 gerezd fokhagyma
1köteg petrezselyem
200 g fenyőmag
  • 30-60 perc
  • Könnyű
  • Drága
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Avokádós pisztrángfilé

    A halakat kifilézzük, a filéket besózzuk és 70-80 fokos sütőben 10 perc alatt bő olajban megsütjük. Tejszínhabot verünk, majonézt, egy citromcikk levét, egy...

    tovább
  • Citromos sült tintahal

    Jól megmossuk a tintahalakat, és karikákra szeleteljük.  Sózzuk, borsozzuk, lisztben megforgatjuk Egy lábosban felmelegítjük a napraforgó olajat, és beledobjuk...

    tovább
  • Blini vörös kaviárral

    Az élesztőt egy csipetnyi cukorral kevés tejben felfuttatjuk. A lisztet összedolgozzuk a tojásokkal, a tejjel, olvasztott vajjal, kevés sóval, valamint a...

    tovább

Sütőben sült töltött hagyma

A hagymát 15 percig főzzük. A fenyőmagot, a borjúhúst, a sertéshúst, a mortadellát, a fokhagymát, a petrezselymet, a parmezánt, valamint a tojást turmixgépben összedolgozzuk, és ezzel a töltelékkel megtöltjük a hagymákat, majd sütőben megsütjük.

Szóljon hozzá