Spenótsaláta Avokádóval, Juhsajttal És Bacon Chips-Szel

30-60 perc
Könnyű
Közepes
Átlagos

Elkészítés

A spenótot megmossuk és lecsepegtetjük. Az avokádó magját eltávolítjuk, kockákra vágjuk és meglocsoljuk citromlével. A csonthéjasokat szárazon megpörköljük. Egy nagy tálban összekeverjük a saláta alapanyagait az öntettel és hozzáadjuk a magvakat. A salátát szétosztjuk a tányérokra majd rámorzsoljuk a sajtot. Pirított péksüteménnyel kínáljuk.

A bacon chips-hez egy tepsire helyezzünk sütőpapírt és fektessük rá a bacon szeleteket (lehetőleg ne fedjék egymást) Lefedjük egy másik sütőpapírral majd ráteszünk egy másik tepsit. 180 °C-ra előmelegített sütőben 10-15 percig sütjük.

(Fotó: Sándor Katalin)

vissza a listára