Hozzávalók

3-4 fő
4tojás
1 liter tej
1 kg liszt
1mirelit spenót
1 gerezd fokhagyma
1köteg petrezselyem
1 fej lilahagyma
300 g sajt
200 g magas zsírtartalmú tejfől
 parmezán
  • 30-60 perc
  • Könnyű
  • Közepes
  • Magas

Hasonló receptek

  • Feljavított pizzák

    Az egyiket sajttal és olívabogyóval javítottuk fel. A pizzaszószhoz a meghámozott paradicsomot, az olajat, a bazsalikomot, a fokhagymát és az oregánót...

    tovább
  • Babos tészta

    Házilag gyúrt tészta: 20 dkg liszt, 1 tojás, só, kevés víz,Amennyiben házilag készítjük a tésztát, összegyúrjuk a hozzávalókat, majd egyenletesen vékonyra...

    tovább
  • Carbonara spagetti

    Egy nagy fazékban megfőzzük a spagettit sós vízben. Egy serpenyőben 2 kanál olivaolajban megpírítjuk a szalonnát.  Felverünk két egész tojást és két...

    tovább

Spenótos palacsinta gombával és sajttal töltve

Hagyományos módon palacsinta tésztát készítünk, amibe párolt spenótot is keverünk. Kisütjük a palacsintát, majd megtöltjük párolt petrezselymes erdei gombával, és feltekerjük. A palacsinták tetejét megkenjük tejföllel, teszünk rá a párolt gombából, és végül megszórjuk reszelt sajttal. Sütőben ropogósra sütjük.

Szóljon hozzá