Spenótos, Kecskesajtos Rakott Tészta

30-60 perc
Könnyű
Olcsó
Magas

Elkészítés

30 dkg vajas gyúrt tésztát kinyújtunk. Két evőkanál szezámmagot és egy mokkáskanál sót belegyúrunk. Szezámmagos felével a sütő formába tesszük. Fokhagymás szőlőmagolajjal kikenjük a tésztát. Négy tojást, 20 dkg mascarponéval, két teáskanál sóval kikeverjük. 15 dkg parajlevelet laskára vágunk és hozzákeverjük a tojásos keverékhez. Két gerezd vékonyra vágott fokhagymával ízesítjük és ráöntjük a tésztára. Karikára vágott 20 dkg kecskesajtot rárakunk. Egy dl tejföllel megkenjük. És olívaolajjal megcsepegtetjük. 200 fokon 20 percig sütjük majd forrón tálaljuk.

vissza a listára