Hozzávalók

3-4 fő
12 db tojás
1 kg hagyma
 napraforgóolaj
500 g krumpli
2köteg spárga vagy zöldborsó vagy spenót
 metélőhagyma
200 g sajt
  • 30-60 perc
  • Könnyű
  • Olcsó
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Csirke quesadilla csípős salsával

    A húst és a zöldségeket csíkokra vágjuk. Egy nagy serpenyőben hirtelen megpirítjuk a húst, majd hozzáadjuk a hagymát és a paprikákat. Megszórjuk sóval és...

    tovább
  • Olasz rizottó

    A megtisztított zöldségeket félbe vágjuk, majd serpenyőben szárazon világosbarnára pirítjuk. Ezután felöntjük forró vízzel, és sóval ízesítjük. Lassan legalább...

    tovább
  • Mexikói tojás "ranchero" módra

    Süssük át a paradicsomokat a chile serranót a hagymát és a fokhagymát egy vaslapon. Így jobb lesz az ízük. Turmixoljuk össze. Sózzuk, borsozzuk és egy kis...

    tovább

Spárgás, spenótos frittata

Egy tálban alaposan összekeverjük a tojásokat, a hagymát, a krumplit, a borsót, a metélőhagymát, valamint a sajtot. Egy serpenyőben napraforgóolajat melegítünk, a tojásos masszánkat beleöntjük, és lassú tűzön megsütjük mindkét oldalát.

Szóljon hozzá