Hozzávalók

3-4 fő
6tojás
1 kg liszt
2 fej hagyma
 petrezselyem
 fokhagyma
2sárgarépa
 szárzeller
300 g darált sertéshús
 fehérbor
500 g paradicsom
100 g parmezán
100 g pármai sonka
  • 60-120 perc
  • Közepes
  • Közepes
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Feljavított pizzák

    Az egyiket sajttal és olívabogyóval javítottuk fel. A pizzaszószhoz a meghámozott paradicsomot, az olajat, a bazsalikomot, a fokhagymát és az oregánót...

    tovább
  • Babos tészta

    Házilag gyúrt tészta: 20 dkg liszt, 1 tojás, só, kevés víz,Amennyiben házilag készítjük a tésztát, összegyúrjuk a hozzávalókat, majd egyenletesen vékonyra...

    tovább
  • Carbonara spagetti

    Egy nagy fazékban megfőzzük a spagettit sós vízben. Egy serpenyőben 2 kanál olivaolajban megpírítjuk a szalonnát.  Felverünk két egész tojást és két...

    tovább

Sertéshúsos, zöldséges ragu tagliolinivel

A lisztből és a tojásokból tagliolinit készítünk. Olívaolajon megfuttatjuk a hagymát, majd beledobjuk a fokhagymát és a petrezselymet. Tovább pároljuk, közben beletesszük a sárgarépát, valamint a szárzellert, majd hozzáadjuk a sertéshúst és a pármai sonkát. További 15 percig pároljuk, ezután meglocsoljuk fehérborral. Miután elpárolgott, beleöntjük a paradicsomszószt, és 20 perc alatt készre főzzük. Tagliolinivel tálaljuk, és megszórjuk reszelt parmezánnal.

Szóljon hozzá