Hozzávalók

4 fő
1 kg scampi
 olívaolaj
1 csokor petrezselyem
1 fej fokhagyma
 
  • 15-30 perc
  • Könnyű
  • Drága
  • Alacsony

Hasonló receptek

  • Nyúl tepsiben

    Egy tálba lereszeljük a fokhagymát, megsózzuk és befűszerezzük, kevés olívaolajat teszünk hozzá és a bevagdosott húst minden oldalán bekenjük vele. Ezután egy...

    tovább
  • Hal babérleveles pácban

    Úgy kezdem, mintha tésztát főznék. A vízbe kevés olajat öntök, sót szórok, és hagyom, had melegedjen. A vízbe két szál petrezselymet csúsztatok, csavarok bele...

    tovább
  • Citromlében “főtt” hal

    Egy nagyobb edényben keverjük össze a zöld citrom levét, a vízzel, sózzuk és tegyük bele a halkockákat. Tegyük a hűtőszekrénybe és hagyjuk állni 4 órán...

    tovább

Scampi egyszerűen

Az átmosott scampikat kevés olívaolajon átsüttjük, majd hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet és fokhagymát. A scampit átforgatjuk a forró serpenyőben, és rögtön tálaljuk.

Szóljon hozzá