Hozzávalók

3-4 fő
1 kg Philadelphia sajt
300gr cukor
8tojás
10 ml narancs esszencia
10gr narancshéj
230 ml Hulala tejszín
80gr ribizli dzsem
150gr háztartási keksz
100gr csokoládés gabonakeverék
5gr menta
100gr vaj
  • 30-60 perc
  • Közepes
  • Közepes
  • Magas

Hasonló receptek

  • Angol - Puding

    A tojásokat olvasztott vajjal kikeverjük, majd szépen folyamatosan a többi  hozzávalóval együtt összedolgozzuk. Belereszeljük a sárgarépát és az almát és...

    tovább
  • Aranka mákos sütije

    A töltelékhez: 30 dkg darált mák, 15 dkg kristálycukor, 2 dl tej, 1 db citrom, 2 evőkanál méz, 10 dkg mazsola, 1 dl rum, kevés fahéj, 2 db tojás, 10 dkg...

    tovább
  • Ananászos gyümölcs torta

    A félbevágott piskótalapokat ananászlével összekevert narancslikőrrel összekeverünk és eláztatjuk. A tejszínből habot készítünk, amit aztán összekeverünk az...

    tovább

Sajttorta friss gyümölccsel

  • Sajttorta_friss_gyumolccsel

A tojásokat felverjük a cukorral és a sajttal.

Hozzáadjuk a narancs esszenciát, a tejszínt és a narancshéjat.

Turmixgépbe tesszük.

Addig turmixoljuk, amíg a massza habos nem lesz.

A kekszet darabokra törjük, és összekeverjük a gabonakeverékkel és a vajjal.

A gyümölcsöt megtisztítjuk, megszorjuk cukorral, apróra vágott mentával, majd hűtőbe tesszük, és hagyjuk, hogy levet eresszen.

A kekszes gabonakeveréket egy vajjal kikent tepsibe tesszük, és ráöntjük a krémet.

180 fokos sütőben 30 percig sütjük.

Majd állni hagyjuk a sütőben nyitott sütőajtó mellett.

Vágunk belőle egy szeletet, és tányérra helyezzük.

Teszünk rá gyümölcsöt.

Végül mentával díszítjük.

Szóljon hozzá