Hozzávalók

3-4 fő
200 g szűzpecsenye
200 g kolbász
 borsikafű
 rozmaring
 zsálya, fehérbor
 füstölt fűszerpaprika
100 g chorizo
2 fej hagyma
100 g liszt
500 g paradicsom
  • 30-60 perc
  • Közepes
  • Közepes
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Babos káposzta - Buzsák

    2 kg sertés csülköt - amelyet előző este beáztattunk – kicsontozunk, és a húst kisebb kockákra vágjuk. A csontot kettéfűrészeljük. 2 kg sertés combot is...

    tovább
  • Aszalt szilvás sertésszűz

    Sós, forró vízbe szórjuk a darabolt póréhagymát, a zöldfűszereket és egy kevés vajat. Borsozzuk. Ha felforrt, hozzáadjuk a rizst. Fehérbort forralunk és...

    tovább
  • Babos káposzta bográcsban - Háromfa

    A sertészsírt bográcsban felhevítjük, a vöröshagymát apró kockákra vágva hozzátesszük, enyhén megsózzuk és megpároljuk. Hozzákeverjük az őrölt pirospaprikát, a...

    tovább

Rozmaringos sertéstokány chorizoval megbolondítva

A sertéshúst kockákra vágjuk, a chorizot pedig felszeleteljük. Egy serpenyőben olívaolajon megfuttatjuk a hagymát, utána beletesszük a chorizot és az előzőleg lisztben megforgatott sertéshúst. Főzés közben meglocsoljuk fehérborral. Amikor a bor teljesen elpárolgott, szórunk bele borsikafüvet, rozmaringot, füstölt fűszerpaprikát, valamint öntünk rá paradicsomszószt, és 15 percig készre főzzük.

Szóljon hozzá