Hozzávalók

3-4 fő
200 g szűzpecsenye
200 g kolbász
 borsikafű
 rozmaring
 zsálya, fehérbor
 füstölt fűszerpaprika
100 g chorizo
2 fej hagyma
100 g liszt
500 g paradicsom
  • 30-60 perc
  • Közepes
  • Közepes
  • Átlagos

Hasonló receptek

Rozmaringos sertéstokány chorizoval megbolondítva

A sertéshúst kockákra vágjuk, a chorizot pedig felszeleteljük. Egy serpenyőben olívaolajon megfuttatjuk a hagymát, utána beletesszük a chorizot és az előzőleg lisztben megforgatott sertéshúst. Főzés közben meglocsoljuk fehérborral. Amikor a bor teljesen elpárolgott, szórunk bele borsikafüvet, rozmaringot, füstölt fűszerpaprikát, valamint öntünk rá paradicsomszószt, és 15 percig készre főzzük.

Szóljon hozzá