Hozzávalók

3-4 fő
1kis üveg szardella
15 dkg fagyasztott leveles spenót
10 dkg sütnivaló mozzarella
2 gerezd fokhagyma
 
 őrölt bors
 néhány szem koktélparadicsom
  • 30-60 perc
  • Könnyű
  • Közepes
  • Magas

Hasonló receptek

  • Olasz rizottó

    A megtisztított zöldségeket félbe vágjuk, majd serpenyőben szárazon világosbarnára pirítjuk. Ezután felöntjük forró vízzel, és sóval ízesítjük. Lassan legalább...

    tovább
  • Csirke quesadilla csípős salsával

    A húst és a zöldségeket csíkokra vágjuk. Egy nagy serpenyőben hirtelen megpirítjuk a húst, majd hozzáadjuk a hagymát és a paprikákat. Megszórjuk sóval és...

    tovább
  • Mexikói tojás "ranchero" módra

    Süssük át a paradicsomokat a chile serranót a hagymát és a fokhagymát egy vaslapon. Így jobb lesz az ízük. Turmixoljuk össze. Sózzuk, borsozzuk és egy kis...

    tovább

Pirított polenta korongok spenóttal, szardellával

  • piritott_polentakorongok_spenottal_szardellaval

Tejet sóval, kevés vízzel felforralunk. Hozzáadjuk a kukoricadarát, majd folyamatosan kevergetve 10-15 percig főzzük. Kiterítjük és hagyjuk kihűlni. Korongokat vágunk belőle, amire zúzott fokhagymát, szardellát, spenótot teszünk. Sajttal letakarjuk és sütőben ráolvasztjuk. Paradicsommal tálalhatjuk.

Szóljon hozzá