Hozzávalók

2 személyre
6tojás
100 g gombaszögi kolbász
1 fej vöröshagyma
40 g szalonna
100 g főtt krumpli
80 g friss gomba
2leveskanálnyi disznózsír
 petrezselyemzöldje
 
  • 15-30 perc
  • Könnyű
  • Közepes
  • Magas

Hasonló receptek

  • Mexikói tojás "ranchero" módra

    Süssük át a paradicsomokat a chile serranót a hagymát és a fokhagymát egy vaslapon. Így jobb lesz az ízük. Turmixoljuk össze. Sózzuk, borsozzuk és egy kis...

    tovább
  • Olasz rizottó

    A megtisztított zöldségeket félbe vágjuk, majd serpenyőben szárazon világosbarnára pirítjuk. Ezután felöntjük forró vízzel, és sóval ízesítjük. Lassan legalább...

    tovább
  • Cukkínis burgonyarizottó

    Az apró kockára vágott bacont megpirítjuk és megpároljuk rajta a finomra vágott vöröshagymát. A nagyon apró kockára vágott burgonyát a vöröshagymára tesszük és...

    tovább

Parasztomlett gombaszögi kolbásszal

  • parasztomlett_gombaszogi_kolbasszal

A serpenyőben disznózsíron megpirítjuk az apróra vágott hagymát, majd összesütjük a szalonnát, gombát, kolbászt és a felkockázott főtt krumplit. Megsózzuk, borsozzuk, leöntjük a felvert tojással, majd készre sütjük.

Szóljon hozzá