Hozzávalók

3-4 fő
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 doboz hámozott paradicsom
5 dkg sűrített paradicsom
10 dkg füstölt kolbász
1 db burgonya
 olaj
 
 őrölt bors
 bazsalikom
  • 30-60 perc
  • Könnyű
  • Olcsó
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Avokádós uborkaleves

    Az uborkát kimagozzuk, kicsire daraboljuk, egy keveset félre teszünk belőle. Turmixgépbe tesszük. hozzáadjuk a worchestersire-t, a joghurtot és sózzuk,...

    tovább
  • Cukkíni leves kagylóval

    A cukkínit felaprítjuk. A hagymát, fokhagymát olajon megpároljuk, hozzáadjuk a cukkínit, és kicsit lepirítjuk. Felöntjük húslével, fűszerezzük, és 25 percig...

    tovább
  • Csomós tésztaleves - Algyő

    A tésztacsomókhoz: 1 evőkanál olvasztott zsír, 1 kávéskanál őrölt pirospaprika, 1 kávéskanál bors A leveshez: 1 evőkanál zsír, 1 kisebb vöröshagyma, 20 dkg...

    tovább

Paradicsomleves kolbasszal

  • paradicsomleves kolbasszal

A szeletelt vöröshagymát, fokhagymát és a burgonyát kevés olajban lepirítjuk. Hozzáadjuk a hámozott és a sűrített paradicsomot. Sót, kevés cukrot és őrölt borsot szórunk bele. Néhány perc párolás után vízzel, illetve alaplével felöntjük. Készre főzzük, pürésítjük, majd vékony karikákra szeletelt, pirított kolbásszal és friss bazsalikommal tálaljuk.

Szóljon hozzá