Hozzávalók

3-4 fő
300 g pulykahús
100 g mortadella
100 g sajt
4tojás
 zsemlemorzsa
 kurkuma
 fokhagyma
1köteg petrezselyem
 újhagyma
500 g krumpli
100 ml tej
2zsemle
  • 30-60 perc
  • Könnyű
  • Közepes
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Baconos csirkecomb fokhagymamártással

    A megtisztított combokat befűszerezzük, becsavarjuk a szalonnával, és sütőben megsütjük.Közben a fokhagymát sóval, borssal, zsályával megfőzzük és áttörjük. A...

    tovább
  • Bundás hús - Balástya

    A húst egy pici sóval megszórjuk, és lisztben megforgatjuk. Csak kevés sót használjunk, mert már sós levesben főtt a hús.A tojást a tejföllel felverjük,...

    tovább
  • Angol - Szalonnás pulyka

    A gravy-hoz:2-3 szál sárgarépa, 1 fej vöröshagyma, 1 fej lilahagyma, 4-5 gerezd fokhagyma, Zeller, Olívaolaj, 4 dl csirkealaplé, 0,5 – 1 dl vörösbor, 2...

    tovább

Pulykahúsos pogácsa mortadellával és kurkumával bolondítva

Robotgépbe tesszük a pulykahúst, a mortadellát, a tojást, a kurkumát, a parmezánt, a fokhagymát és a petrezselymet, és együtt felaprítjuk. A masszából pogácsákat formálunk, beleforgatjuk a zsemlemorzsába, és megsütjük.

Szóljon hozzá