Hozzávalók

3-4 fő
100 g vaj
200 g liszt
200 g pulykahús
 brokkoli
140 ml hideg víz
6tojás
200 g ementáli
100 ml tejföl
 borsikafű
  • 30-60 perc
  • Könnyű
  • Közepes
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Tócsi - Káli

    1 kg krumplit megtisztítunk és apró lukú reszelőn lereszeljük. Kevés tejet adunk hozzá, hogy ne barnuljon meg.1 evőkanál sót, 2 evőkanál tejfölt, 1 egész...

    tovább
  • Zöldséges vajkrém

    A vajon a zöldségeket megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk. Kihűtjük, majd a vajba keverjük. Habzsákba töltjük, alufóliára nyomjuk, hengert készítünk belőle és...

    tovább
  • Sajttorta

    Hat szelet barnakenyeret megkenünk felváltva a különböző ízesítésű sajtkrémekkel, közéjük egy-egy szelet edami sajtot teszünk. A szeletekből tornyot építünk,...

    tovább

Pulykahúsos, brokkolis, sajtos quiche

Robotgépbe tesszük a lisztet, a vajat, pici sót, valamint a hideg vizet, és lepény tésztát készítünk belőle, amit utána kinyújtunk. Egy tálban felverjük a tojásokat, beletesszük a párolt brokkolit, a felkockázott pulykahúst, az ementálit, a parmezánt, a tejfölt, és alaposan összekeverjük. A masszát ráöntjük a lepénytésztára, és sütőben megsütjük.

Szóljon hozzá