Hozzávalók

3-4 fő
1darab vaj
200 g bacon
200 g sajt
1 fej hagyma
  • 30-60 perc
  • Könnyű
  • Közepes
  • Magas

Hasonló receptek

  • Roston sült polenta

    A polentát felszeleteljük, a szalonnát vékony csíkokra vágva megpirítjuk. A csíkokra vágott kelkáposztát olíva olajon megpirítjuk. Tejszínt öntünk hozzá,...

    tovább
  • Krumpliderc - Balástya

    A krumplit karikára vágva sós vízben megfőzzük, és leszűrjük a levét. A vöröshagymát a zsírban üvegesre dinszteljük, rátesszük a frissen őrölt borsot, és...

    tovább
  • Csipkeszőlő (egres) mártás - Magyarkeszi

    Kb. 30 dkg gyümölcsöt megtisztítunk, megmosunk. 1 liter vízbe tesszük csipet sóval, és 10 teáskanál cukorral. Fedő alatt főzzük.Kb. fél óra múlva rántást...

    tovább

Puliszkás millefeuille olvasztott sajttal és baconnel

Megfőzzük a puliszkát, majd hagyjuk kihűlni. Ezután felszeleteljük, és mindegyik szeletet megszórjuk sajttal, valamint pirított bacon kockával. Három réteget csinálunk, és sütőben megsütjük.

Szóljon hozzá