Hozzávalók

2 fő
2 db libanoni uborka
90 g babcsíra
1pirospaprika, julienne-re vágva
1narancs, meghámozva, gerezd hája eltávolítva, félbe vágva
30 g metélőhagyma 2 cm-re szelve
2 marék aragula
1teáskanál finoman reszelt gyömbér
1teáskanál méz
2 ek citromlé
1teáskanál wasabi
4 ek olívaolaj
130 g pisztácia, pörkölt és szeletelt
 
  • 5-15 perc
  • Könnyű
  • Drága
  • Alacsony

Hasonló receptek

  • Saladkakusz

    Minden hozzávalót a mentán kívül felvágunk nagyon apróra, összekeverjük és fűszerezzük. Végül hozzáadjuk az apróra vágott mentát.

    tovább
  • Avokádó saláta

    Meghámozzuk, és kis darabokra vágjuk az avokádót. Az uborkát nagyobb darabokra vágjuk. Egy tálban óvatosan összekeverjük az uborkát, az avokádót, a citromot, a...

    tovább
  • Saláta vinegrett mártással

    A mártáshoz: méz, magos mustár, balzsamecet, olívaolaj, só, borsA durvára vágott diót egy serpenyőben megpirítjuk, közben egy tálba beletépkedjük a...

    tovább

Nyári saláta pisztácia öntettel

  • Nyari_salata_pisztacia_ontettel

A hozzávalókat vékony csíkokra vágjuk. Egy kis tálban összekeverjük a mézet, a citromlét, a wasabit, az összetört pörkölt pisztáciát, és az olívaolajat, és a salátára öntjük. Szeletelt pisztáciával megszórjuk.
A RECEPTEKÉRT KÖSZÖNET WANG QIANG-NAK ÉS A LANZHOU ÉTTEREMNEK.

Szóljon hozzá