Recept kereső

Írja be a keresőmezőbe a kulcsszót amire keresni szeretne!

Keresés eredménye

Hozzávalók

10 fő
5 kg lazacfej és csontok
1 db aprított vöröshagyma
1 levél édeskömény
 só, bors, babérlevél
2 db sárgarépa
1 szál szeletelt halványító zeller
1 csomag friss kapor
2 dl tejszín
1 dl száraz fehérbor
20 dkg lazacfilé
1 evőkanál kapribogyó
1 db citrom leve
 
  • 30-60 perc
  • Közepes
  • Közepes
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Trippa all’a romana

    Sós vízben, borssal, köménymaggal, babérlevéllel, szegfűborssal, fokhagymával, előfőzzük a pacalt. Ezután csíkozzuk. Olívaolajon megpirítjuk a vöröshagymát és...

    tovább
  • Fetás cukkíni lepény csirkemellel

    Finomra vágott vöröshagymát pirítunk, reszelt cukkínit adunk hozzá. Tojásokkal elkevert finomliszttel, belemorzsolt fetával, zöldfűszerekkel lepényeket...

    tovább
  • Börzsönyi turistapástétom Királyréten

    A tojáskrémhez: 10 db főtt tojás, 20 dkg vaj, 2 evőkanál mustár, bors, só, A padlizsánkrémhez: 5 közepes padlizsán, 2,5 dl olívaolaj, só, bors,...

    tovább

Norvég lazacleves

A halcsontokból, hagymából, 1 db sárgarépából, édesköményből, zellerszárból, sóval, borssal és babérlevélből halalaplevet készítek. Botmixerrel pürésítem, majd leszűröm. Felöntöm fehérborral, visszaforralom, majd tejszínnel dúsítom. Belefőzöm a kockára vágott lazachúst, friss kaprot, kapribogyót, és citromlevet adok hozzá. Tálalásnál juliennere vágott sárgarépára szedem a forró levest.

Szóljon hozzá