Hozzávalók

1 kis üveg
10 dkg medvehagyma
1 evőkanál fenyőmag
2 evőkanál dió
 só, bors
5 dkg őrölt parmezán
  • 5-15 perc
  • Könnyű
  • Olcsó
  • Alacsony

Hasonló receptek

  • Tócsi

    2-3 krumplit meghámozunk, és keskeny karikákra szeleteljük. Egy tepsit kivajazunk és a krumplikat vékony rétegben a tepsi aljára helyezzük. Közben kevés...

    tovább
  • Vargányagombás rizottó

    2 marék szárított és szeletelt vargánya gombát fél órára kevés meleg vízbe áztatunk, majd kivesszük, hagyjuk lecsepegni, a felesleges vizet kinyomkodjuk. Az...

    tovább

Medvehagyma pesto

  • medvehagyma_pesto

10 dkg megmosott medvehagyma levelet nagyobb darabokra vágunk és kézi aprítóba teszünk és egy evőkanál fenyőmaggal, vagy két evőkanál tisztított dióval, egy kávéskanál sóval, 5 dkg őrölt parmezán sajttal és egy mokkás kanál törött borssal összetörjük.

Szóljon hozzá