Hozzávalók

3-4 fő
400 g tonhal
150 g dió
1 üveg körte befőtt
 fahéj
100 g mascarpone
1vaj
 konyak
  • 30-60 perc
  • Könnyű
  • Drága
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Citromos sült tintahal

    Jól megmossuk a tintahalakat, és karikákra szeleteljük.  Sózzuk, borsozzuk, lisztben megforgatjuk Egy lábosban felmelegítjük a napraforgó olajat, és beledobjuk...

    tovább
  • Avokádós pisztrángfilé

    A halakat kifilézzük, a filéket besózzuk és 70-80 fokos sütőben 10 perc alatt bő olajban megsütjük. Tejszínhabot verünk, majonézt, egy citromcikk levét, egy...

    tovább
  • Blini vörös kaviárral

    Az élesztőt egy csipetnyi cukorral kevés tejben felfuttatjuk. A lisztet összedolgozzuk a tojásokkal, a tejjel, olvasztott vajjal, kevés sóval, valamint a...

    tovább

Mascarpone és körte krémes tonhal diókéregben sütve

A diót összeaprítjuk, a tonhal szeleteket beleforgatjuk, és vajon kisütjük. Mielőtt készre sülne, konyakkal flambírozzuk. A körtét apró daraboka vágjuk, és összekeverjük a mascarponéval, fahéjjal és pici sóval. A mascarponés, körtés krémet a tonhal mellé tálaljuk.

Szóljon hozzá