Marharagu Pirított Burgonyapürével

60-120 perc
Közepes
Közepes
Átlagos

Elkészítés

A kuktában olívaolajon megdinszteljük a gyökérzöldségeket és a hagymát. Hozzáadjuk a fokhagymát és rozmaringot, majd a sóval és borssal ízesített húst. Megszórjuk liszttel, megkapatjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot. Pár percig kevergetve pároljuk. Felöntjük borral, megsózzuk, borsozzuk és puhára pároljuk. A húst villával szétnyomkodjuk, és a szükséges állagúra főzzük. Ízesítjük. A burgonyapürét összekeverjük meleg tejszínnel, sajttal és végül hozzáadjuk a tojássárgákat. A húst tegyük sütőtálba, majd errre egy rétegben a burgonyapürét. 200 fokos sütőben aranybarnára sütjük.

vissza a listára