Hozzávalók

3-4 fő
400 g csirkehús, 150 g mandulapehely, vaj, tejföl, paprika, fehérbor, 100 g liszt
  • 30-60 perc
  • Könnyű
  • Közepes
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Angol - Szalonnás pulyka

    A gravy-hoz:2-3 szál sárgarépa, 1 fej vöröshagyma, 1 fej lilahagyma, 4-5 gerezd fokhagyma, Zeller, Olívaolaj, 4 dl csirkealaplé, 0,5 – 1 dl vörösbor, 2...

    tovább
  • Bundás hús - Balástya

    A húst egy pici sóval megszórjuk, és lisztben megforgatjuk. Csak kevés sót használjunk, mert már sós levesben főtt a hús.A tojást a tejföllel felverjük,...

    tovább
  • Baconos csirkecomb fokhagymamártással

    A megtisztított combokat befűszerezzük, becsavarjuk a szalonnával, és sütőben megsütjük.Közben a fokhagymát sóval, borssal, zsályával megfőzzük és áttörjük. A...

    tovább

Mandulás bundában sült csirkefalatok

A csirkehúst kockákra vágjuk, és mandulapehelybe forgatjuk, majd olívaolajban kisütjük. Melocsoljuk fehérborral, és amikor az teljesen elpárolgott,  teszünk bele 4 evőkanál tejfölt. Megszóróm fűszerpaprikával.

Szóljon hozzá