Weboldalunk felhasználóbarát működése érdekében cookie-kat használunk, amelyeket az Ön böngészőjének jelenlegi beállításai engedélyeznek.
A kókusztejet egy fél kettévágott vaníliarúddal felforralunk. Közben a tojás sárgáját, gyümölcscukorral fehéredésig keverünk és folyamatos kevergetés közben...
A nyírfacukrot, a száraz fehér bort és a tojást gőzfürdő felett krémes állagúra sűrítjük. Az egészet habszifonba töltjük, üveg tálkákba nyomjuk, beleszórunk...
Műsor: Fitt-Térítők
A narancslevet, egy teáskanál levendula virágzattal együtt felforralunk és rászűrjük az aszalt sárgabarackra. Negyedóra áztatás után péppé turmixoljuk és hűlni hagyjuk. A tojásfehérjét, a nyírfacukorral kemény habbá verjük, és az így kapott tojáshabot kis részletekben a gyümölcsös péphez keverjük. Étolajjal kikent szuflé formákba töltjük és 180 fokon 20 percen át sütjük.