Hozzávalók

3-4 fő
400 g libamáj
200 g málna
4 db alma
100 g barnacukor
 konyak
 vaj
  • 30-60 perc
  • Közepes
  • Drága
  • Magas

Hasonló receptek

  • Bundás hús - Balástya

    A húst egy pici sóval megszórjuk, és lisztben megforgatjuk. Csak kevés sót használjunk, mert már sós levesben főtt a hús.A tojást a tejföllel felverjük,...

    tovább
  • Angol - Szalonnás pulyka

    A gravy-hoz:2-3 szál sárgarépa, 1 fej vöröshagyma, 1 fej lilahagyma, 4-5 gerezd fokhagyma, Zeller, Olívaolaj, 4 dl csirkealaplé, 0,5 – 1 dl vörösbor, 2...

    tovább
  • Baconos csirkecomb fokhagymamártással

    A megtisztított combokat befűszerezzük, becsavarjuk a szalonnával, és sütőben megsütjük.Közben a fokhagymát sóval, borssal, zsályával megfőzzük és áttörjük. A...

    tovább

Libamáj karamellizált almával és málnával

A barnacukorban karamellizáljuk az almákat. A libamájat egy serpenyőben 10 perc alatt zsírjára sütjük. Kicseréljük alatta a serpenyőt egy tisztára, dobunk bele vajat, beletesszük a málnát, majd a konyakkal flambírozzuk. A libamájat a karamellizált almával tálaljuk.

Szóljon hozzá