Hozzávalók

3-4 fő
1 db vöröshagyma
2 db főtt burgonya
2 db tv paprika
1 db kápia paprika
3 db paradicsom
1 db chili paprika
10 dkg füstölt kolbász
20 dkg baguette-szerű péksütemény (pirítósnak)
 olaj
  • 30-60 perc
  • Könnyű
  • Olcsó
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Krumpliderc - Balástya

    A krumplit karikára vágva sós vízben megfőzzük, és leszűrjük a levét. A vöröshagymát a zsírban üvegesre dinszteljük, rátesszük a frissen őrölt borsot, és...

    tovább
  • Roston sült polenta

    A polentát felszeleteljük, a szalonnát vékony csíkokra vágva megpirítjuk. A csíkokra vágott kelkáposztát olíva olajon megpirítjuk. Tejszínt öntünk hozzá,...

    tovább
  • Csipkeszőlő (egres) mártás - Magyarkeszi

    Kb. 30 dkg gyümölcsöt megtisztítunk, megmosunk. 1 liter vízbe tesszük csipet sóval, és 10 teáskanál cukorral. Fedő alatt főzzük.Kb. fél óra múlva rántást...

    tovább

Lecsókrém

  • Lecsokrem

A szeletelt vöröshagymát a chili paprikával együtt olajban megpirítjuk, majd fűszerpaprikával szórjuk és kevés alaplével felöntjük. Beleforraljuk az apró kockára vágott paprikákat és a paradicsomot. Mikor megpuhult leturmixoljuk és alaposan áttört, főtt burgonyával kikeverjük. Pirítósra kenve, pirított füstölt kolbásszal tálaljuk.

Szóljon hozzá