Hozzávalók

5 adag
1 kg sertéskaraj kétujjnyi szeletekre vágva
20 dkg kecske krémsajt
2 evőkanál szeletelt mandula
2 csokor petrezselyem
11/2 dl édes fehér bor
1 dl tejszín
20 dkg vaj
40 dkg felezett őszibarack
15 dkg fehérrépa
 olaj a sütéshez
 só, bors
 
  • 30-60 perc
  • Közepes
  • Közepes
  • Magas

Hasonló receptek

Kecskesajttal töltött barackos sertéskaraj

  • kecskesajttal_toltott_barackos_serteskaraj

1 kg sertéskarajt kétujjnyi vastag szeletekre vágunk, majd éles késsel felszúrjuk és helyet csinálunk a tölteléknek. Minden karajt klopfolóval megütögetünk. Majd kecske krémsajttal betöltjük a húsokat. Forró serpenyőben sóval, borssal ízesítve mindkét oldalát pirosra sütjük. Felöntjük másfél dl édes fehér borral. Majd hozzáadunk két evőkanál szeletelt mandulát, két csomag apróra vágott petrezselymet és 20 dkg vajat. 10 perc párolás után 40 dkg felezett őszibarackot és 15 dkg szeletekre vágott fehérrépát is a mártáshoz adunk. 15 percig pároljuk, majd felöntjük 1 dl tejszínnel és tálaljuk. 

Szóljon hozzá