Hozzávalók

3-4 fő
1 fej vöröshagyma
15 dkg csirkemáj
1 db alma
3cl konyak
10 dkg vaj
 
 őrölt bors
1 db bagett
  • 30-60 perc
  • Közepes
  • Drága
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Baconos csirkecomb fokhagymamártással

    A megtisztított combokat befűszerezzük, becsavarjuk a szalonnával, és sütőben megsütjük.Közben a fokhagymát sóval, borssal, zsályával megfőzzük és áttörjük. A...

    tovább
  • Bundás hús - Balástya

    A húst egy pici sóval megszórjuk, és lisztben megforgatjuk. Csak kevés sót használjunk, mert már sós levesben főtt a hús.A tojást a tejföllel felverjük,...

    tovább
  • Angol - Szalonnás pulyka

    A gravy-hoz:2-3 szál sárgarépa, 1 fej vöröshagyma, 1 fej lilahagyma, 4-5 gerezd fokhagyma, Zeller, Olívaolaj, 4 dl csirkealaplé, 0,5 – 1 dl vörösbor, 2...

    tovább

Konyakos, almás májpástétom

  • Konyakos_almas_majpastetom

A csirkemájat almával és zúzott vöröshagymával együtt a vaj felében megpirítjuk. Felöntjük konyakkal, sózzuk, borsozzuk. Fedő alatt esetleg kevés lével átpároljuk. Leszűrjük, majd a visszamaradt májat alaposan leturmixoljuk, egy edénybe tesszük és a maradék olvasztott vajjal a tetején hűtőben kidermesztjük. Péksüteménnyel tálaljuk.


Szóljon hozzá