Hozzávalók

3-4 fő
250 g liszt
200 g vaj
200 g kecskesajt
4 gerezd fokhagyma
 erős paprika
  • 30-60 perc
  • Könnyű
  • Közepes
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Angol reggeli

    A vaj felét alaposan kikeverjük sóval, borssal, pici mustárral és vágott petrezselyemmel.Az egyik serpenyőben megpirítjuk a sonkák egyik felét, majd...

    tovább
  • Baracklekváros omlett

    A tojásfehérjéből kemény habot verünk, majd hozzáadjuk a cukrot és a tojássárgákat. Belereszeljük egy citrom héját, és hozzákeverjük a lisztet.Egy serpenyőben...

    tovább
  • Almás márványsajtos toast

    A toast kenyereket megpirítjuk. Egyik felüket vékonyan megkenjük vajjal. Az almákat kimagozzuk, és felkarikázzuk. A kenyerekre ráteszünk két-két almakarikát,...

    tovább

Kecskesajtos, fokhagymás, paprikás leveles tészta

A szétnyomott fokhagymát, sajtot, paprikát összekeverjük egy tálban némi olívaolajjal. A lisztből tésztát gyúrunk, majd bagyukat hajtogatunk belőle, és megtöltjük a kecskesajtos töltelékkel. 15-20 perc alatt készre sütjük a sütőben.

Szóljon hozzá