Hozzávalók

3-4 fő
2 db kacsamell
1 kg paszternák
250 g vaj
 szójaszósz
 gyömbér
 konyak
100 ml tejföl
50 g bébi spenót
  • 60-120 perc
  • Könnyű
  • Drága
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Bundás hús - Balástya

    A húst egy pici sóval megszórjuk, és lisztben megforgatjuk. Csak kevés sót használjunk, mert már sós levesben főtt a hús.A tojást a tejföllel felverjük,...

    tovább
  • Angol - Szalonnás pulyka

    A gravy-hoz:2-3 szál sárgarépa, 1 fej vöröshagyma, 1 fej lilahagyma, 4-5 gerezd fokhagyma, Zeller, Olívaolaj, 4 dl csirkealaplé, 0,5 – 1 dl vörösbor, 2...

    tovább
  • Baconos csirkecomb fokhagymamártással

    A megtisztított combokat befűszerezzük, becsavarjuk a szalonnával, és sütőben megsütjük.Közben a fokhagymát sóval, borssal, zsályával megfőzzük és áttörjük. A...

    tovább

Kacsamell zellerpürével

Egy serpenyőben 15 percig sütjük a kacsamell egyik oldalát, majd a másikat is. Ezután kicseréljük alatta a serpenyőt egy tisztára. Teszünk bele vajat, majd újabb 2 percig sütjük, és konyakkal flambírozzuk. Öntünk rá szójaszószt, valamint gyömbért reszelünk rá. Egy másik edényben 30 perc alatt megfőzzük a zellert és a bébi spenótot, teszünk bele tejfölt, és összeturmixoljuk. A zellerpürét a sült kacsamellel tálaljuk.

Szóljon hozzá