Hozzávalók

3-4 fő
2 db kacsacomb
0,5cukkíni
0,5padlizsán
1 db kápia
3-4 szem gomba
1 fej lilahagyma
 
 őrölt bors
 balzsamecet
 olívaolaj
  • 30-60 perc
  • Közepes
  • Drága
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Angol - Szalonnás pulyka

    A gravy-hoz:2-3 szál sárgarépa, 1 fej vöröshagyma, 1 fej lilahagyma, 4-5 gerezd fokhagyma, Zeller, Olívaolaj, 4 dl csirkealaplé, 0,5 – 1 dl vörösbor, 2...

    tovább
  • Bundás hús - Balástya

    A húst egy pici sóval megszórjuk, és lisztben megforgatjuk. Csak kevés sót használjunk, mert már sós levesben főtt a hús.A tojást a tejföllel felverjük,...

    tovább
  • Baconos csirkecomb fokhagymamártással

    A megtisztított combokat befűszerezzük, becsavarjuk a szalonnával, és sütőben megsütjük.Közben a fokhagymát sóval, borssal, zsályával megfőzzük és áttörjük. A...

    tovább

Kacsacomb egészben sütve, balzsamecetes sült zöldségekkel

  • Kacsacomb_egeszben_sutve

A kacsacombokat sózzuk, borsozzuk, majd egy forró serpenyőben kérget sütünk neki. Kevés zsírral, tepsiben, fólia alatt 160 fokos sütőben puhára sütjük. A tetszőlegesre darabolt zöldségeket, sózva, borsozva kevés olívaolajban hirtelen pirosra sütjük. Tányérra helyezve meglocsoljuk balzsamecettel és olívaolajjal. Tálaláskor ezt kínáljuk a kacsacomb mellé.


Szóljon hozzá