Hozzávalók

3-4 fő
200 g málna
 rószavíz
100 g habcsók
 porcukor
 tejszín
 zselatinlapok
  • 30-60 perc
  • Könnyű
  • Közepes
  • Magas

Hasonló receptek

  • Aranka mákos sütije

    A töltelékhez: 30 dkg darált mák, 15 dkg kristálycukor, 2 dl tej, 1 db citrom, 2 evőkanál méz, 10 dkg mazsola, 1 dl rum, kevés fahéj, 2 db tojás, 10 dkg...

    tovább
  • Ananászos gyümölcs torta

    A félbevágott piskótalapokat ananászlével összekevert narancslikőrrel összekeverünk és eláztatjuk. A tejszínből habot készítünk, amit aztán összekeverünk az...

    tovább
  • Angol - Puding

    A tojásokat olvasztott vajjal kikeverjük, majd szépen folyamatosan a többi  hozzávalóval együtt összedolgozzuk. Belereszeljük a sárgarépát és az almát és...

    tovább

Habcsókos, rózsavizes málna mousse

Egy edénybe tesszük a cukrot, a málnát és a zselatint. Közben egy tálban felverjük a tejszínt a porcukorral, a habcsókot pedig meglocsoljuk a rózsavízzel, és kicsit állni hagyjuk, majd szétmorzsoljuk, és hozzáadjuk a málnakocsonyát. A desszertet poharkaban tálaljuk. Alulra tesszük a habcsókos, rózsavizes málnakocsonyát, erre kanalazzuk a tejszínhabot, és végül habcsók morzsákkal és málnával díszítjük.

Szóljon hozzá