Weboldalunk felhasználóbarát működése érdekében cookie-kat használunk, amelyeket az Ön böngészőjének jelenlegi beállításai engedélyeznek.
A húst egy pici sóval megszórjuk, és lisztben megforgatjuk. Csak kevés sót használjunk, mert már sós levesben főtt a hús.A tojást a tejföllel felverjük,...
A megtisztított combokat befűszerezzük, becsavarjuk a szalonnával, és sütőben megsütjük.Közben a fokhagymát sóval, borssal, zsályával megfőzzük és áttörjük. A...
A gravy-hoz:2-3 szál sárgarépa, 1 fej vöröshagyma, 1 fej lilahagyma, 4-5 gerezd fokhagyma, Zeller, Olívaolaj, 4 dl csirkealaplé, 0,5 – 1 dl vörösbor, 2...
Műsor: Receptdaráló
Kb. 2 dl vízben 6-8 szem borókabogyót, 8-10 szem szegfűszeget és egy kis darab egész fahéjat teszünk, alaposan kiforraljuk. Egy lábosban egy nagyobb fej vöröshagymát cikkekre vágva olívaolajon megpirítunk, és ráteszünk kb. 15-20 dkg barnacsiperke gombát. Rászűrjük a redukciót, felöntjük 2-3 dl vörösborral, és némi vízzel, és 15-20 perc alatt készre pároljuk. 2 dl víz és 2 dl tejet kevés sóval, friss kakukkfűvel felforralunk, és kb. 8 dkg kukoricadarát öntünk bele, puhára főzzük. A hízó kacsamájakat mindkét oldalukon sózzuk, borsozzuk, és kevés olíva olajon egy csipet barnacukorral pirosra sütjük. Tálaláskor a kukoricadara mellé tesszük a gombát és a májakat.