Hozzávalók

3-4 fő
8 db kisebb heringfilé (sózott)
3 evőkanál olaj
4 evőkanál fehérborecet
6 evőkanál paradicsompüré
1 csomag snidling
 őrölt fehérbors
 őrölt szegfűbors
 kristálycukor
25 dkg rozskenyér
  • 30-60 perc
  • Könnyű
  • Közepes
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Avokádós pisztrángfilé

    A halakat kifilézzük, a filéket besózzuk és 70-80 fokos sütőben 10 perc alatt bő olajban megsütjük. Tejszínhabot verünk, majonézt, egy citromcikk levét, egy...

    tovább
  • Citromos sült tintahal

    Jól megmossuk a tintahalakat, és karikákra szeleteljük.  Sózzuk, borsozzuk, lisztben megforgatjuk Egy lábosban felmelegítjük a napraforgó olajat, és beledobjuk...

    tovább
  • Blini vörös kaviárral

    Az élesztőt egy csipetnyi cukorral kevés tejben felfuttatjuk. A lisztet összedolgozzuk a tojásokkal, a tejjel, olvasztott vajjal, kevés sóval, valamint a...

    tovább

Hering paradicsommártásban

  • Hering_paradicsommartasban

A heringfilét feldaraboljuk.
Az ecetet, az olajat, a paradicsompürét cukorral, őrölt fehérborrsal és a szegfűborssal alaposan kikeverjük.
4-5 evőkanál vízzel hígítjuk.
Összeforgatjuk a hallal és legalább egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Tálaláskor finomra vágott snidlinggel hintjük és rozskenyeret kínálunk mellé.


Szóljon hozzá