Hozzávalók

1 fő
10 dkg kacsamell filé
10 dkg csiperkegomba
10 dkg mozzarella
10 dkg teljes kiőrlésű kenyér a pirítóshoz
 paradicsom
1 gerezd fokhagyma
fél csokor petrezselyem
 
 bors
  • 5-15 perc
  • Könnyű
  • Közepes
  • Alacsony

Hasonló receptek

Gombával töltött paradicsom mozzarellás kacsamellel

  • gombaval_toltott_paradicsom_ft

A kacsamell filét tedd egy tepsibe, sózd és borsozd, majd fedő alatt kis lángon süsd át. A kacsát zsírjából egy keveset önts át egy másik serpenyőbe, majd tedd bele az apróra vágott csiperkegombát, és egy gerezd apróra tört fokhagymát. Sózd, borsozd, és a legvégén egy félcsokornyi petrezselymet hozzáadva forgasd át vele a gombát. Ezt töltsd bele a kivájt paradicsomba. A kihűlt kacsamellet vékonyan szeleteld fel, tekerd rá a hasábokra vágott mozzarellára, és teljes kiőrlésű pirítóssal tálald.

Szóljon hozzá