Hozzávalók

3-4 fő
40 dkg csirkezúza
40 dkg csirkeszív
 Vöröshagyma
 TV Paprika
 
 tejföl
 pirospaprika
  • 30-60 perc
  • Könnyű
  • Olcsó
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Baconos csirkecomb fokhagymamártással

    A megtisztított combokat befűszerezzük, becsavarjuk a szalonnával, és sütőben megsütjük.Közben a fokhagymát sóval, borssal, zsályával megfőzzük és áttörjük. A...

    tovább
  • Bundás hús - Balástya

    A húst egy pici sóval megszórjuk, és lisztben megforgatjuk. Csak kevés sót használjunk, mert már sós levesben főtt a hús.A tojást a tejföllel felverjük,...

    tovább
  • Angol - Szalonnás pulyka

    A gravy-hoz:2-3 szál sárgarépa, 1 fej vöröshagyma, 1 fej lilahagyma, 4-5 gerezd fokhagyma, Zeller, Olívaolaj, 4 dl csirkealaplé, 0,5 – 1 dl vörösbor, 2...

    tovább

Grillezett „zúzapörkölt”

  • Grillezett_zuzaporkolt

A zúzát és a szívet előfőzzük sós vízben, kb. 30 percig. Ezután nyársakat csinálunk, és megsütjük. Lehet sózni sütés előtt már. A hagymát és a paprikát nagy darabokban meggrillezzük. Aztán összevágjuk, de nem kell kis darabokra. Összekeverjük az alkatrészeket, mint egy salátát, és meglocsoljuk paprikás-sós tejföllel.

Szóljon hozzá