Grillezett Marhaszegy Puliszkával És Cukkinivel

60-120 perc
Közepes
Közepes
Átlagos

Elkészítés

A húst félbe vágjuk. A zöldfűszereket az olajba tesszük (legjobb egy egész éjszakára). A húst oldalanként 3 perc alatt hirtelen megsütjük a grillen, majd meleg helyen 10 percig pihentetjük. A serpenyőbe ötnjük a balzsamecetet és egy kevéske alaplevet. Összeforraljuk. Egy kislábasba olajat öntünk és hozzáadjuk a finomra vágott fokhagymát. Felöntjük alaplével és tejszínnel, majd felforraljuk. Folyamatos keverés közben beleszórjuk a polentát, és még 4 percig főzzük. Végül elkeverjük vajjal és parmezánnal, majd sózzuk. A cukkínit karikákra vágjuk, bedörzsöljük olívaolajjal, és a grillserpenyőben mindkét oldalon hirtelen megsütjük, majd megsózzuk.

vissza a listára