Hozzávalók

3-4 fő
150 gramm lazacfilé
150 gramm gnocchi
100 gramm koktélparadicsom
1 db póréhagyma
1 gerezd fokhagyma
4 evőkanál vaj
1 evőkanál olívaolaj
50 ml száraz fehérbor
 citromlé
 bazsalikom
 
 bors
  • 30-60 perc
  • Közepes
  • Közepes
  • Magas

Hasonló receptek

  • Garnélarák rizottó

    Egy lábasban 2 evőkanál olívaolajban megpároljuk az apróra darabolt fokhagymát, és a petrezselyem egy részét.  Hozzáadunk egy kevés meleg vizet, utána pedig a...

    tovább
  • Feketekagyló rizzsel

    Egy serpenyőben az olívaolajban megpároljuk az apróra váhott fokhagymát és petrezselymet, majd beletesszük  a jól megtisztított kagylókat. Fedő alatt addig...

    tovább

Gnocchi lazaccal és koktélparadicsommal

  • Gnocchi_lazaccal_es_koktelparadicsommal

Vágjuk a póréhagymát karikára, a fokhagymát apróra, a lazacot kisebb kockákra.
Egy nagy serpenyőben a vaj felén megpirítjuk a póréhagymát, fokhagymát. Alaposan megízesítjük, majd hozzáadjuk a lazacot.
Hozzáadjuk a félbe vágott koktélparadicsomokat, és tovább pirítjuk.
Végül meglocsoljuk borral, és hozzáadjuk a maradék vajat.
Összekeverjük a gnocchi-val és bazsalikomlevelekkel.
Meglocsoljuk citromlével és azonnal tálaljuk.

Szóljon hozzá