Recept kereső

Írja be a keresőmezőbe a kulcsszót amire keresni szeretne!

Keresés eredménye

Hozzávalók

4 fő
200gr. tarkabab
200gr. burgonya
50gr. füstölt szalonna
50gr. füstölt pancietta
1 fej vöröshagyma
2 dl fokhagymás paradicsomszósz
 só, bors,
2 ek reszelt parmezán
0,5 dl olívaolaj
200gr. liszt
6tojás sárgája
 
  • 60-120 perc
  • Könnyű
  • Közepes
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Cecei töltött karaj - Cece

    Először lecsót készítünk. A hagymát megtisztítjuk, kockákra vágjuk, és a füstölt szalonna kiolvasztott zsírjában megpirítjuk. A feldarabolt paprikákat, és...

    tovább
  • Cseh gulyás

    Egy edényben cukrot karamellizálunk, beletesszük a sertésszüzet és megpirítjuk kevés zsályával, chilivel, és erős paprikával. Felöntjük sörrel. Beletesszük a...

    tovább
  • Czuparak leves

    A csülköt főzni kezdjük. Felvágjuk a zöldséget, és a már majdnem teljesen megfőtt csülökhöz adjuk. Ha az is megfőtt, akkor tesszük be az aszalt gyümölcsöt....

    tovább

Giuseppe Verdi kedvenc levese

A szalonnát és a panciettát metéltre vágjuk és kevés olíván kipirítjuk.
Rátesszük a finomra vágott hagymát, amit üvegesre pirítunk. Felöntjük fokhagymás paradicsomlével és húslevessel. Beletesszük az előző este beáztatott tarkababot és 40-60 percig főzzük. Ezután beletesszük a kockára vágott burgonyát, sózzuk, borsozzuk, és lassú tűzön majdnem készre főzzük.
A lisztből, tojással, sóval és kevés vízzel tésztát gyúrunk. Kinyújtjuk és metéltre vágjuk. Belefőzzük a levesbe és így tálaljuk. A tetejét megszórjuk parmezánsajttal, és meglocsoljuk extra szűz olívaolajjal.

Szóljon hozzá