Recept kereső

Írja be a keresőmezőbe a kulcsszót amire keresni szeretne!

Keresés eredménye

Hozzávalók

4 fő
200gr. tarkabab
200gr. burgonya
50gr. füstölt szalonna
50gr. füstölt pancietta
1 fej vöröshagyma
2 dl fokhagymás paradicsomszósz
 só, bors,
2 ek reszelt parmezán
0,5 dl olívaolaj
200gr. liszt
6tojás sárgája
 
  • 60-120 perc
  • Könnyű
  • Közepes
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Citromfüves saláta csirkemellel

    Három féle más-más színű salátalevelet egymásra tépkedek egy tálban. Egy másik tálban pedig egymásra csurgatok 1 evőkanál balzsamecetet, 1 evőkanál olívaolajat...

    tovább
  • Fűszeres tarja juhsajttal töltött paprikával

    40 dkg tarját kis ujjnyi vastag szeletekre vágunk. Majd sóval és törött borssal ízesítjük. Minden szelet tetejére egy-két zsálya levelet helyezünk. Ezután a...

    tovább
  • Dinsztelt kacsacomb

    A kacsacombokat kössük össze egy madzaggal. Keverjük össze a 2,5 dl bort a fokhagymával, póréhagymával, babérlevéllel egy tálban, sózzuk, adjuk hozzá a...

    tovább

Giuseppe Verdi kedvenc levese

A szalonnát és a panciettát metéltre vágjuk és kevés olíván kipirítjuk.
Rátesszük a finomra vágott hagymát, amit üvegesre pirítunk. Felöntjük fokhagymás paradicsomlével és húslevessel. Beletesszük az előző este beáztatott tarkababot és 40-60 percig főzzük. Ezután beletesszük a kockára vágott burgonyát, sózzuk, borsozzuk, és lassú tűzön majdnem készre főzzük.
A lisztből, tojással, sóval és kevés vízzel tésztát gyúrunk. Kinyújtjuk és metéltre vágjuk. Belefőzzük a levesbe és így tálaljuk. A tetejét megszórjuk parmezánsajttal, és meglocsoljuk extra szűz olívaolajjal.

Szóljon hozzá