Recept kereső

Írja be a keresőmezőbe a kulcsszót amire keresni szeretne!

Keresés eredménye

Hozzávalók

4 fő
200gr. tarkabab
200gr. burgonya
50gr. füstölt szalonna
50gr. füstölt pancietta
1 fej vöröshagyma
2 dl fokhagymás paradicsomszósz
 só, bors,
2 ek reszelt parmezán
0,5 dl olívaolaj
200gr. liszt
6tojás sárgája
 
  • 60-120 perc
  • Könnyű
  • Közepes
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Székelykáposzta

    A húst 2x2 centis kockákra vágjuk. A zsírban finomra vágott fokhagymát és hagymát üvegesre pirítjuk. A piros paprikát rászórjuk, egy kevés vízzel felöntjük, és...

    tovább
  • Bikali nyársas pecsenye

    10 dkg kockára vágott szalonnát vas serpenyőbe tesszük és elkezdünk pirítani gyakori kavargatás mellett. Hozzáadunk egy fej nagyobb kockára vágott...

    tovább
  • Hideg paradicsomos dinnyeleves

    A dinnyével kezdjük: egy karalábévájóval kis golyóbisokat vágunk a piros húsból, majd félretesszük őket, ebből lesz a levesbetét.Ezután a dinnyebelet lefejtjük...

    tovább

Giuseppe Verdi kedvenc levese

A szalonnát és a panciettát metéltre vágjuk és kevés olíván kipirítjuk.
Rátesszük a finomra vágott hagymát, amit üvegesre pirítunk. Felöntjük fokhagymás paradicsomlével és húslevessel. Beletesszük az előző este beáztatott tarkababot és 40-60 percig főzzük. Ezután beletesszük a kockára vágott burgonyát, sózzuk, borsozzuk, és lassú tűzön majdnem készre főzzük.
A lisztből, tojással, sóval és kevés vízzel tésztát gyúrunk. Kinyújtjuk és metéltre vágjuk. Belefőzzük a levesbe és így tálaljuk. A tetejét megszórjuk parmezánsajttal, és meglocsoljuk extra szűz olívaolajjal.

Szóljon hozzá