Recept kereső

Írja be a keresőmezőbe a kulcsszót amire keresni szeretne!

Keresés eredménye

Hozzávalók

4 fő
200gr. tarkabab
200gr. burgonya
50gr. füstölt szalonna
50gr. füstölt pancietta
1 fej vöröshagyma
2 dl fokhagymás paradicsomszósz
 só, bors,
2 ek reszelt parmezán
0,5 dl olívaolaj
200gr. liszt
6tojás sárgája
 
  • 60-120 perc
  • Könnyű
  • Közepes
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Almás rétes - Bécs

    A lisztet a gyúródeszkára halmozzuk, a közepén egy kis mélyedést képezve. Hozzátesszük a sót, az olajat, ízlés szerint a tojást, lassan hozzá adagoljuk a...

    tovább
  • Babos káposzta csülökkel - Bóly

    A babot a főzés előtti este beáztatjuk.A vöröshagymát, és a mangalica szalonnát kockákra vágjuk, a füstölt csülköt feldaraboljuk. A szalonnát zsírjára...

    tovább
  • Csípős marharagu tortillával

    A kukoricalisztet és a finomlisztet összekeverjük. Hozzáadjuk a finomra vágott petrezselymet, sót, és apránként hozzáöntünk 2 dl meleg vizet. Kézzel alaposan...

    tovább

Giuseppe Verdi kedvenc levese

A szalonnát és a panciettát metéltre vágjuk és kevés olíván kipirítjuk.
Rátesszük a finomra vágott hagymát, amit üvegesre pirítunk. Felöntjük fokhagymás paradicsomlével és húslevessel. Beletesszük az előző este beáztatott tarkababot és 40-60 percig főzzük. Ezután beletesszük a kockára vágott burgonyát, sózzuk, borsozzuk, és lassú tűzön majdnem készre főzzük.
A lisztből, tojással, sóval és kevés vízzel tésztát gyúrunk. Kinyújtjuk és metéltre vágjuk. Belefőzzük a levesbe és így tálaljuk. A tetejét megszórjuk parmezánsajttal, és meglocsoljuk extra szűz olívaolajjal.

Szóljon hozzá