Recept kereső

Írja be a keresőmezőbe a kulcsszót amire keresni szeretne!

Keresés eredménye

Hozzávalók

4 fő
200gr. tarkabab
200gr. burgonya
50gr. füstölt szalonna
50gr. füstölt pancietta
1 fej vöröshagyma
2 dl fokhagymás paradicsomszósz
 só, bors,
2 ek reszelt parmezán
0,5 dl olívaolaj
200gr. liszt
6tojás sárgája
 
  • 60-120 perc
  • Könnyű
  • Közepes
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Fogas burgonyával besütve

    A húslében pároljuk meg az egyforma darabokra vágott haldarabokat (8 egyforma darab).Szűrjük le és tegyük félre.A megtisztított félig főtt burgonyát...

    tovább
  • Tepsis hal

    A halat belehelyezzük a tepsibe és jól besózzuk. Amikor ez kész, jöhet a curry. A halat körbepakoljuk a karikára vágott citrommal, a tetejére ráhalmozzuk a...

    tovább
  • Kisdéri göngyölt csirkemell ratatui körettel

    A csirkemellre zsebet vágunk. A kecskesajt-szeletet spenótlevelekbe csomagoljuk, és a húst megtöltjük vele. A fűszerkeverékkel a csirkét bedörzsöljük,...

    tovább

Giuseppe Verdi kedvenc levese

A szalonnát és a panciettát metéltre vágjuk és kevés olíván kipirítjuk.
Rátesszük a finomra vágott hagymát, amit üvegesre pirítunk. Felöntjük fokhagymás paradicsomlével és húslevessel. Beletesszük az előző este beáztatott tarkababot és 40-60 percig főzzük. Ezután beletesszük a kockára vágott burgonyát, sózzuk, borsozzuk, és lassú tűzön majdnem készre főzzük.
A lisztből, tojással, sóval és kevés vízzel tésztát gyúrunk. Kinyújtjuk és metéltre vágjuk. Belefőzzük a levesbe és így tálaljuk. A tetejét megszórjuk parmezánsajttal, és meglocsoljuk extra szűz olívaolajjal.

Szóljon hozzá