Recept kereső

Írja be a keresőmezőbe a kulcsszót amire keresni szeretne!

Keresés eredménye

Hozzávalók

4 fő
200gr. tarkabab
200gr. burgonya
50gr. füstölt szalonna
50gr. füstölt pancietta
1 fej vöröshagyma
2 dl fokhagymás paradicsomszósz
 só, bors,
2 ek reszelt parmezán
0,5 dl olívaolaj
200gr. liszt
6tojás sárgája
 
  • 60-120 perc
  • Könnyű
  • Közepes
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Sonkás dinnyesaláta

    A sárgadinnye és a sós sonka párosa klasszikus, aki még nem próbálta ne hagyja ki, ehhez most egy különleges receptet ajánlunk, ami a gasztroblogger Chili és...

    tovább
  • Klasszikus Waldorf saláta

    A tojások sárgájából a mustárral, és az olajjal majonézt készítünk. Hozzáadjuk a tejfölt, és ízlés szerint porcukrot, worcester szószt, sót, borsot, és pár...

    tovább
  • Okra tawa (hölgyujj zöldségekkel)

    A tawa-hoz készült masala (őrölt fűszereke keverék) a következőkből áll: koriandermag, só, szárított mangó, római kömény, gránátalmamag, chili, fekete só,...

    tovább

Giuseppe Verdi kedvenc levese

A szalonnát és a panciettát metéltre vágjuk és kevés olíván kipirítjuk.
Rátesszük a finomra vágott hagymát, amit üvegesre pirítunk. Felöntjük fokhagymás paradicsomlével és húslevessel. Beletesszük az előző este beáztatott tarkababot és 40-60 percig főzzük. Ezután beletesszük a kockára vágott burgonyát, sózzuk, borsozzuk, és lassú tűzön majdnem készre főzzük.
A lisztből, tojással, sóval és kevés vízzel tésztát gyúrunk. Kinyújtjuk és metéltre vágjuk. Belefőzzük a levesbe és így tálaljuk. A tetejét megszórjuk parmezánsajttal, és meglocsoljuk extra szűz olívaolajjal.

Szóljon hozzá