Recept kereső

Írja be a keresőmezőbe a kulcsszót amire keresni szeretne!

Keresés eredménye

Hozzávalók

4 fő
200gr. tarkabab
200gr. burgonya
50gr. füstölt szalonna
50gr. füstölt pancietta
1 fej vöröshagyma
2 dl fokhagymás paradicsomszósz
 só, bors,
2 ek reszelt parmezán
0,5 dl olívaolaj
200gr. liszt
6tojás sárgája
 
  • 60-120 perc
  • Könnyű
  • Közepes
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Tejcsokis-rumos meggylekvár

    A kimagozott meggyet odatesszük főni. Egészen addig főzzük, amíg szép simára össze nem fő. A cukor, és az egyéb zselésítő anyagok hozzátétele után kerül bele a...

    tovább
  • Kisteleki házi kenyér

    A lisztet megszitáljuk, felhalmozzuk a teknő közepén, és helyet készítünk a kovásznak. A morzsoltkát félliternyi langyos vízben megáztatjuk, majd a teknőbe az...

    tovább
  • Serényi Zsolt gulyása bográcsban

    30 deka füstölt csemege szalonnát kevés olajon pirítani kezdünk. 5 darab finomra vágott vöröshagymát adunk hozzá. Beleszórunk 3 gerezd szétnyomott fokhagymát,...

    tovább

Giuseppe Verdi kedvenc levese

A szalonnát és a panciettát metéltre vágjuk és kevés olíván kipirítjuk.
Rátesszük a finomra vágott hagymát, amit üvegesre pirítunk. Felöntjük fokhagymás paradicsomlével és húslevessel. Beletesszük az előző este beáztatott tarkababot és 40-60 percig főzzük. Ezután beletesszük a kockára vágott burgonyát, sózzuk, borsozzuk, és lassú tűzön majdnem készre főzzük.
A lisztből, tojással, sóval és kevés vízzel tésztát gyúrunk. Kinyújtjuk és metéltre vágjuk. Belefőzzük a levesbe és így tálaljuk. A tetejét megszórjuk parmezánsajttal, és meglocsoljuk extra szűz olívaolajjal.

Szóljon hozzá