Hozzávalók

8 szelet
7tojásfehérje
30 dkg cukor
5 dkg fenyőmag
 
 A gyümölcsökhöz:
3 db sárgabarack
1,5 dl száraz fehérbor
2 db füge
1 marék meggy
1 marék áfonya
1teáskanál méz
1kiskanál vaj
1 marék málna
3-4bazsalikomlevél
  • 60-120 perc
  • Nehéz
  • Közepes

Hasonló receptek

  • Angol - Puding

    A tojásokat olvasztott vajjal kikeverjük, majd szépen folyamatosan a többi  hozzávalóval együtt összedolgozzuk. Belereszeljük a sárgarépát és az almát és...

    tovább
  • Aranka mákos sütije

    A töltelékhez: 30 dkg darált mák, 15 dkg kristálycukor, 2 dl tej, 1 db citrom, 2 evőkanál méz, 10 dkg mazsola, 1 dl rum, kevés fahéj, 2 db tojás, 10 dkg...

    tovább
  • Ananászos gyümölcs torta

    A félbevágott piskótalapokat ananászlével összekevert narancslikőrrel összekeverünk és eláztatjuk. A tejszínből habot készítünk, amit aztán összekeverünk az...

    tovább

Fenyőmagos Pavlova nyári gyümölcsökkel

  • fenyomagos_pavlova_nyari_gyumolcsokkel

A Pavlovához felverünk 7 tojásfehérjét, közben fokozatosan hozzáadunk 30 dkg cukrot. A végén belekeverünk 5 dkg darált fenyőmagot, két körformát halmozunk egy sütőlapra és 120 fokon 1 órán keresztül sütjük. A gyümölcsökhöz egy serpenyőbe teszünk 3 db cikkekre vágott sárgabarackot, hozzáöntünk 1,5 dl száraz fehérbort, majd hozzáadunk 2 db csíkokra vágott fügét, 1 marék meggyet, 1 marék áfonyát, 1 teáskanál mézet és 1 kiskanál vajat. Tálaláskor a Pavlova-torta tetejére halmozzuk a gyümölcsöket, majd a málnával és bazsalikomlevelekkel tálaljuk!

Szóljon hozzá