Hozzávalók

3 fő
50gr nyírfacukor
50gr száraz fehér bor
1és fél tojás
8 szem szőlő
  • 15-30 perc
  • Könnyű
  • Közepes
  • Alacsony

Hasonló receptek

  • Flambírozott ananász kókuszkrémmel

    A kókusztejet egy fél kettévágott vaníliarúddal felforralunk. Közben a tojás sárgáját, gyümölcscukorral fehéredésig keverünk és folyamatos kevergetés közben...

    tovább
  • Levendulás sárgabarack szuflé

    A narancslevet, egy teáskanál levendula virágzattal együtt felforralunk és rászűrjük az aszalt sárgabarackra. Negyedóra áztatás után péppé turmixoljuk és hűlni...

    tovább

Fehérboros szőlős sabayon

  • feherboros_szolos_sabayon_ft

A nyírfacukrot, a száraz fehér bort és a tojást gőzfürdő felett krémes állagúra sűrítjük. Az egészet habszifonba töltjük, üveg tálkákba nyomjuk, beleszórunk 4-4 szem szőlőt és konyhafáklyával kicsit megsütjük a tetejét.

Szóljon hozzá