Étvágyfalatkák Sós Kekszen

30-60 perc
Könnyű
Drága
Magas

Elkészítés

Májkrémes-uborkás Hozzávalók: 10 ek besamel, 1 csemegeuborka apróra vágva, leve kinyomkodva, 4 ek májkrém Juhsajtos-körözöttes Hozzávalók: 10 dkg juhsajt, 10 ek besamel, frissen őrölt bors, piros paprika 10 db köménymag, kicsit fölvizezve és apróra vágva, fél lilahagyma apróra vágva Rokfortos-sonkás Hozzávalók: 10 ek besamel, 10 dkg rokfort sajt, 2 szelet sonka apróra vágva Kaviáros Hozzávalók: 10 ek besamel, 2 kk kaviár, pár csepp citromlé Zsályás-fokhagymás Hozzávalók: 10 ek besamel, 5 dkg lágy vaj, 1 zsályalevél apróra vágva, 3 metélőhagyma apróra vágva, 1 gerezd fokhagyma szétnyomkodva/vágvaA hozzávalókat alaposan összekeverjük, habzsákba töltjük, majd rányomjuk a sós kekszekre.A kekszeket friss fűszernövényekkel, rózsaborssal, zöldségekkel díszítjük.

vissza a listára