Hozzávalók

3-4 fő
500 g erdei gomba
1 gerezd fokhagyma
1köteg petrezselyem
1 fej hagyma
 fehérbor
1bagett
100 g parmezán
1 üveg szarvasgomba krém
1 doboz Philadelphia krémsajt
  • 30-60 perc
  • Könnyű
  • Közepes
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Almás márványsajtos toast

    A toast kenyereket megpirítjuk. Egyik felüket vékonyan megkenjük vajjal. Az almákat kimagozzuk, és felkarikázzuk. A kenyerekre ráteszünk két-két almakarikát,...

    tovább
  • Baracklekváros omlett

    A tojásfehérjéből kemény habot verünk, majd hozzáadjuk a cukrot és a tojássárgákat. Belereszeljük egy citrom héját, és hozzákeverjük a lisztet.Egy serpenyőben...

    tovább
  • Angol reggeli

    A vaj felét alaposan kikeverjük sóval, borssal, pici mustárral és vágott petrezselyemmel.Az egyik serpenyőben megpirítjuk a sonkák egyik felét, majd...

    tovább

Erdei- és szarvasgombás bruschetta

A hagymát, a fokhagymát és a petrezselymet megfuttatjuk zsiradékon, hozzáadjuk az erdei gombát, és néhány perc párolás után meglocsoljuk fehérborral. Levesszük a tűzhelyről, és apróra vágjuk. Egy tálba tesszük, és Philadelphia krémsajttal valamint egy kanál szarvasgomba krémmel krémesre kavarjuk. Bagett szeletekre kenjük, és sütőben ropogósra sütjük.

Szóljon hozzá