Hozzávalók

3-4 fő
0,2 kg paprika
0,25 kg paradicsom
0,5 kg sertéstarja
0,5 kg főtt burgonya
10 dkg fetasajt
2 db tojás
1 szál szárazkolbász
1 fej vöröshagyma
 Só, bors
 
  • 30-60 perc
  • Könnyű
  • Olcsó
  • Magas

Hasonló receptek

Dzsuvets

  • Dzsuvets

Serpenyőben olívaolajat melegítünk, fél kilónyi vékonyra szeletelt, sózott, borsozott tarját pirítunk benne. Közben két tojást 6 perc alatt keményre főzünk. 3-3 darab paprikát, paradicsomot és héjában főtt krumplit felszeletelünk. Egy tepsi aljára rakjuk a paprika, paradicsom és burgonya felét. Mikor a húsok elősültek, a visszamaradt zsiradékon egy fej vékonyra vágott vöröshagymát enyhén megfonnyasztunk, majd a tepsibe tesszük. Rá 10 deka füstölt kolbászt szeletelünk, ezekre halmozzuk az elősütött tarját, majd rárakjuk a maradék paprika, paradicsom és burgonya darabokat is. A tetejére 10 deka feta sajtot csipegetünk, végül rátesszük a keménytojás szeleteket. 180 fokos, előmelegített sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük.

Szóljon hozzá