Hozzávalók

3-4 fő
2 db csirkemell
40 dkg brokkoli (lehet fagyasztott)
10 dkg vaj
3 evőkanál mustár
2 dl tejszín
0,5 dl méz
0,5 dl száraz fehérbor
2 csomag friss petrezselyem
0,5póréhagyma
 
 őrölt bors
  • 30-60 perc
  • Könnyű
  • Közepes
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Bundás hús - Balástya

    A húst egy pici sóval megszórjuk, és lisztben megforgatjuk. Csak kevés sót használjunk, mert már sós levesben főtt a hús.A tojást a tejföllel felverjük,...

    tovább
  • Angol - Szalonnás pulyka

    A gravy-hoz:2-3 szál sárgarépa, 1 fej vöröshagyma, 1 fej lilahagyma, 4-5 gerezd fokhagyma, Zeller, Olívaolaj, 4 dl csirkealaplé, 0,5 – 1 dl vörösbor, 2...

    tovább
  • Baconos csirkecomb fokhagymamártással

    A megtisztított combokat befűszerezzük, becsavarjuk a szalonnával, és sütőben megsütjük.Közben a fokhagymát sóval, borssal, zsályával megfőzzük és áttörjük. A...

    tovább

Csirkemell mustármártásban, brokkolival

  • csirkemell_mustarmartasban_brokkolival

Az egész csirkemellet sózzuk, borsozzuk, kérget sütünk neki, majd sütőben, kevés vajjal 150 fokon készre sütjük. A visszamaradt zsiradékban szeletelt póréhagymát pirítunk, felöntjük száraz fehérborral, mézzel és beleforraljuk a mustárt. Sózzuk, borsozzuk, majd a végén tejszínt adunk hozzá. Vajban párolt brokkolival kínáljuk.


Szóljon hozzá