Hozzávalók

3-4 fő
200gr pulykamell
150gr különböző színű paprika
80gr lilahagyma
 tortilla lap
2gr feketebors
5gr só
10gr koriander
30 ml olívaolaj
5gr curry
10 dkg narancs
20gr gyömbér
  • 30-60 perc
  • Közepes
  • Közepes
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Bundás hús - Balástya

    A húst egy pici sóval megszórjuk, és lisztben megforgatjuk. Csak kevés sót használjunk, mert már sós levesben főtt a hús.A tojást a tejföllel felverjük,...

    tovább
  • Angol - Szalonnás pulyka

    A gravy-hoz:2-3 szál sárgarépa, 1 fej vöröshagyma, 1 fej lilahagyma, 4-5 gerezd fokhagyma, Zeller, Olívaolaj, 4 dl csirkealaplé, 0,5 – 1 dl vörösbor, 2...

    tovább
  • Baconos csirkecomb fokhagymamártással

    A megtisztított combokat befűszerezzük, becsavarjuk a szalonnával, és sütőben megsütjük.Közben a fokhagymát sóval, borssal, zsályával megfőzzük és áttörjük. A...

    tovább

Curryben és narancslében marinált pulykamell ropogós salátával

  • Curryben_es_narancsleben_marinalt_pulykamell_salataval

Felvágjuk a paprikát.

És a hagymát.

Felaprítjuk a koriandert.

Megszórjuk sóval, borssal, meglocsoljuk olívaolajjal, és összekeverjük.

A tortilla lapot 5 percre 180 fokos sütőbe tesszük.

A pulykamellet vékony csíkokra vágjuk.

Majd a curry, gyömbér, olívaolaj, narancslé és só keverékében marináljuk.

Egy serpenyőben megsütjük a húst.

A tortilla lapra teszünk a zöldségekből valamint a sült pulykamellből, és így tálaljuk.

Szóljon hozzá