Charlotte Torta

30-60 perc
Közepes
Közepes
Magas

Elkészítés

Egy üvegtálat kibélelünk folpackkal, lehetőleg légmentesen. A zselatinlapokat hideg vízbe áztatjuk. A krémhez összekeverjük a túrót, a joghurtot a porcukorral. Hozzáadjuk a málnaszemeket és az egészet összepürésítjük. Közben a már elkészült lekváros piskótatekercset felszeleteljük és a szeletekkel kibéleljük a folpackkal kibélelt tálat. A zselatinlapokat kifacsarjuk és kevés vízben felmelegítjük, hogy elolvadjon. A málnás krémhez keverjük a habbá vert tejszínnel együtt. A krémet a piskótaszeletekkel bélelt tálba halmozzuk, a tetejére még rakunk piskótát. Befedjük fóliával, egy lapos tányérral lenyomjuk és egy éjszakára a hűtőbe tesszük. Megfordítva kiborítjuk, friss gyümölcsökkel tálaljuk.

Fotó: Sándor Katalin

vissza a listára