Hozzávalók

6 fő
200 gramm camargues-i rizs( fehér és fekete)
1piros kaliforniai paprika
1sárga kaliforniai paprika
20 db rózsaszínű garnéla
1 csokor friss bazsalikom
4 evőkanál baux-de provence –i olívaolaj
½kanál espelette csípős paprika
1 gerezd fokhagyma
2 evőkanál ecet
 
  • 30-60 perc
  • Könnyű
  • Drága
  • Alacsony

Hasonló receptek

Camargue-i rizs-saláta kaliforniai paprikával és grillezett garnélarákkal

Tisztítsuk meg a garnélarákokat, majd tegyük őket 30 percre pácolódni egy edénybe, az olajjal, a csípős paprikával, a bazsalikommal és az apróra vágott fokhagymával.A rizst a csomagoláson jelölt módon főzzük meg, öblítsük le hideg vízzel, hagyjuk lecsorogni. A kaliforniai paprikákat vágjuk vékony csíkokra.A megpárolódott garnélákat tűzzük fel vékony fanyársakra. A pácléhez adjuk hozzá az ecetet, az elkészült rizst és a vékonyra szeletelt paprikát. A garnélákat néhány perc alatt süssük meg a grillen, és fogyasszuk azonnal.

Szóljon hozzá