Hozzávalók

3-4 fő
1 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
4-5 db burgonya
10 dkg kolbász cholizo
1kisebb fej kelkáposzta fele
1 db citrom
 
 őrölt bors
 olívaolaj
  • 30-60 perc
  • Könnyű
  • Olcsó
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Cukkíni leves kagylóval

    A cukkínit felaprítjuk. A hagymát, fokhagymát olajon megpároljuk, hozzáadjuk a cukkínit, és kicsit lepirítjuk. Felöntjük húslével, fűszerezzük, és 25 percig...

    tovább
  • Csomós tésztaleves - Algyő

    A tésztacsomókhoz: 1 evőkanál olvasztott zsír, 1 kávéskanál őrölt pirospaprika, 1 kávéskanál bors A leveshez: 1 evőkanál zsír, 1 kisebb vöröshagyma, 20 dkg...

    tovább
  • Avokádós uborkaleves

    Az uborkát kimagozzuk, kicsire daraboljuk, egy keveset félre teszünk belőle. Turmixgépbe tesszük. hozzáadjuk a worchestersire-t, a joghurtot és sózzuk,...

    tovább

Caldo verde

  • Caldo_verde

A szeletelt vöröshagymát és fokhagymát elkezdjük pirítani és hozzáadjuk a pucolt, darabolt burgonyát is.
Sózzuk, borsozzuk, majd vízzel felöntve puhára főzzük.
Pürésítjük és beletesszük a vékony csíkokra vágott kelkáposztát, valamint a külön megpirított, karikázott kolbászt.
Néhány perc alatt összeforraljuk és tálaláskor olívaolajat, illetve citromlevet locsolunk a tetejére.


Szóljon hozzá