Hozzávalók

2 fő
30 dkg bárányborda
3 ek olívaolaj
 só, bors
20 dkg cékla
1 fej vöröshagyma
10 dkg rizs
5 dkg zsírszegény sajt
1 ek. kapribogyó
3 db tojás
2 ek fehérborecet
1 ek dijoni mustár
1cs petrezselyem
  • 30-60 perc
  • Könnyű
  • Közepes
  • Átlagos

Hasonló receptek

Bárányborda céklával

  • baranyborda_ceklaval_rd

30 deka sózott báránybordát kevés olívaolajon rózsaszínre sütünk.  Közben 20 deka előfőzött és tisztított céklából, egy fej cikkekre vágott vöröshagymával serpenyőben meleg köretet készítünk. 3 db főtt tojással és sós vízben megfőtt, majd lehűtött 10 dekányi rizzsel és 1 evőkanál kapribogyóval salátát keverünk, tetejére petrezselymet és 5 dkg zsírszegény sajtot vágunk. Meglocsoljuk egy evőkanál mustárból, olívaolajból és fehérborecetből álló öntettel.

Szóljon hozzá