Hozzávalók

2 fő
250 g zeller
50 g trappista light sajt
3 g olívaolaj
 friss bazsalikom
 
  • 15-30 perc
  • Könnyű
  • Olcsó
  • Alacsony

Hasonló receptek

  • Bombay aloo

    Egy serpenyőben forrósítsuk fel az olajat. Ezután dobjuk bele a mustármagot, a római köményt és a felaprított chilipaprikát, és pár percig kevergetve süssük...

    tovább
  • Brokkolis kosarak póréhagymával

    A tésztához: 18 dkg finomliszt, 7,5 dkg vaj, 1 db tojás, csipetnyi sóA tésztához valókat egy kevés vízzel összegyúrjuk, a kapott masszát egy órán át hűtőben...

    tovább
  • Brokkoli beurre blanc-nal

    A brokkoli rózsákat sós vízben félre rakjuk pötyögni, a korszerűbbek párolóban is puhíthatják. Egy másik edénybe jó minőségű fehérbort öntünk, tárkonyt,...

    tovább

Bazsalikomos sült light trappista, sült zellerkarikákkal

  • Bazsalikomos_sult_light_trappista_sult_zellerkarikakkal

Az apróra vágott bazsalikommal szórt sajtszeleteket enyhén kiolajozott tepsiben, magas hőfokon, hirtelen átforrósítjuk. A zellerből chips szerű, vékony szeleteket készítünk és szintén olíván, sütőben átsütjük.

Szóljon hozzá