Hozzávalók

4 fő
4csirkecomb
20 dkg fokhagyma
15 dkg bacon
 zsálya
 
 bors
1 dl olívaolaj
 rozmaring
 
  • 30-60 perc
  • Könnyű
  • Olcsó
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Bundás hús - Balástya

    A húst egy pici sóval megszórjuk, és lisztben megforgatjuk. Csak kevés sót használjunk, mert már sós levesben főtt a hús.A tojást a tejföllel felverjük,...

    tovább
  • Angol - Szalonnás pulyka

    A gravy-hoz:2-3 szál sárgarépa, 1 fej vöröshagyma, 1 fej lilahagyma, 4-5 gerezd fokhagyma, Zeller, Olívaolaj, 4 dl csirkealaplé, 0,5 – 1 dl vörösbor, 2...

    tovább

Baconos csirkecomb fokhagymamártással

A megtisztított combokat befűszerezzük, becsavarjuk a szalonnával, és sütőben megsütjük.

Közben a fokhagymát sóval, borssal, zsályával megfőzzük és áttörjük. A mártást a tányér aljára tesszük, és erre helyezzük a megsütött combokat.

Szóljon hozzá